Docenten

nicolette

Nicolette Datema
Warm, rust, liefde, aandacht, verbinding, bewustwording

Nicolette geeft sinds 2013 yoga aan volwassenen, tieners en kinderen. Meestal zijn het rustige lessen, waarin we aandacht hebben voor wat beweging doet met je lichaam en met je hoofd. Die aandacht noem je ook wel Mindfulness. Ik vind dat belangrijk en ik heb er plezier in. Ook ben ik
coach. Dat betekent dat ik jou kan helpen om jezelf beter te begrijpen, te onderzoeken wat jij anders zou willen en hoe je dat zou kunnen veranderen. Bijvoorbeeld als je weinig zelfvertrouwen hebt, als je verlegen bent en als je je vaak verdrietig of boos voelt. Dat kan door erover te praten, of door creatief bezig te zijn. Iets anders dat ik graag doe is wandelen in stilte en mediteren.

Kinder Coaching – Mindfulness – Yoga – Meditatie
www.metliefdeenaandacht.nl


Samantha Hosea

Contact, open, diepte, creativiteit, inzicht
Samantha begeleidt al sinds 2004 reizen voor mensen met een verstandelijke
beperking. In het dagelijks levenphoto samantha met credit heeft ze een praktijk voor massage coaching waarin ze mensen begeleid contact te maken met stukken die ze
moeilijk vinden. Ze houdt ervan om in contact met mensen te staan en de diepte in te gaan.
Massage – Life Coaching – Meditatie
www.inner-compass.nl


Simone Penners

Intuitie, energie
Simone is sinds 2000 docent Beeldende Vorming in het voortgezet onderwijs.
Ze werkt vooral met leerlingen die extra begeleiding nodig hebben. Daarnaast
is ze somatisch coach en insimonetegraal masseur. Ze vindt het fijn om mensen weer bewust te laten worden van zichzelf en weer in contact te brengen met hun eigen lijf.
Humor, samenwerken en zorgvuldigheid vind ze erg belangrijk en op zijn tijd een dansje om eens lekker stoom af te blazen.
Massage – Dans – contact improvisatie – Soma coaching
www.balanza-massagepraktijk.nl