Voor wie?

Zonnegroet Retraites is in het leven geroepen voor mensen met een lichte verstandelijke of emotionele beperking die geinteresseerd zijn in een bewuste levensstijl en meer willen leren over yoga, mindfulness, meditatie etc.

Ons team zal een volledig verzorgde week neerzetten waarin je tot rust kunt komen. We hebben een team van experts die ruime ervaring heeft in het begeleiden van mensen met een beperking. We verwachten van jou dat je jezelf kunt verzorgen, en mee kunt helpen met dingen als afruimen en tafel dekken. Mocht je begeleiding nodig hebben met medicijnen of andere dingen, dan is dit in overleg mogelijk.

Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben, je hoeft yoga niet al te kunnen en ook als je nog nooit gemediteerd hebt ben je welkom. Als je een lichte lichamelijke beperking hebt ben je welkom. Je hoeft geen ellenlange wandelingen te kunnen maken maar je moet wel goed ter been zijn. Helaas is het voor ons niet mogelijk om je genoeg te ondersteunen als je in een rolstoel zit.

Voor vragen of een kennismakend gesprek kun je altijd bellen met Samantha Hosea: 06 22 036 086 of een mailtje sturen: zonnegroet@inner-compass.nl